Team building

Imajući u vidu da je team building sastavni dio savremenog poslovanja, kako velikih kompanija, tako i manjih firmi i organizacija, a želeći da Vašim uposlenicima ponudimo nezaboravan dan u prirodi, daleko od svakodnevnih stresnih obaveza i poslovnog okruženja, pripremili smo poseban program aktivnostima koje imaju za cilj prvenstveno oslobađanje od stresa, druženje i međusobnu povezanost između članova tima, odnoso radnih kolega.
Aktivnosti, koje su sastavni dio programa su jahanje, mačevanje i streličarstvo... plemenite i viteške vještine bez kojih u davna vremena se nije moglo preživjeti, dok su danas odraz visokog društva. Tokom vašeg boravka, naši iskusni treneri i takmičari će vas uvesti u tajne ovih sportova na jedan zabavan, opuštajući ali profesionalan način.
Pored navedenog, tu su i brojne druge aktivnosti kao što su : odbojka na pijesku, mali fudbal, badmintom, pikado i mnoge druge aktivnosti da bi vam boravak bio što prijatniji.
Osnovni paket obuhvata do 30 osoba i uključuje jahanje, mačevanje, streličarstvo te druge sportske aktivnosti po izboru, organizaciju catering-a ili pripremu hrane u vašem aranžmanu ili uz angažovanje osoblja i/ili konobara.
Za vaš nezaboravan i aktivan teambuilding u prirodi možemo organizovati i zasebne programe, po vašem izbori i u skladu sa vašim zahtjevima i željama. Tokom vašeg boravka Klub je zatvoren za ostale posjetioce i vama u potpunosti na raspolaganju.
Za detaljnije informacije 065/533-338 ili pošaljite e-mail.
Dobro došli u „Paddock“!

Slika 03
Slika 29
Slika 6
Slika 5

Kontakt adresa

Konjički klub Paddock
Barlovci bb, 78000 Banja Luka
RS / Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 65 533 338
Email: info@kk-paddock.com
Web: www.kk-paddock.com

Predanja o konjima

"Gria mu je kao svila, noge gipke ko u srne
Nemirno mu uho striže, blistaju mu oči crne.
Takav konjić brate mili, to je radost i milota!
Ja bih za njeg, on za mene dao pla svog života"
- Ivana Brlić-Mažuranić ("Mali alkar")

"Uzgajač bez duše je zanatlija, ali nikakav stvaralac."
- Gustav Rau